Cumhuriyet, Ananas Sk. No:2, 07400 Alanya/Antalya, Türgi
Tel: +90 242 745 09 81
Web: https://www.bigbluehotels.com/
Asukoht
- Big Blue Sky Hotel asub Alanyas 5000 m2 suurusel territooriumil. Siit leiate unustamatu puhkuse ja Türgi külalislahkuse atmosfääri.
- Rannahotell
- Lennujaam: Antalya – 120 km
- Lähim linn: Alanya
- Kaugus lähima linnani: 2 000 m
Kaugus merest (1 liin): 20 m
Ruumide tüübid
- Standart Room
- Standart Sea View Room
- Family Room
- Annex Building Family Room
Toas
- rõdujah
- konditsioneer
- Wi-Fitasuta
- dušš
- tualett
- föön
- minibaar
- telefon
- teekann
- seif toas: tasuline
- TV: satelliittelevisioon
Rand
- rannajoone pikkus: 1000
- Kalda tüüp: liivarand
- lamamistoolid: tasuline
- päikesevarjud: tasuline
- baar rannas
Hotellil Blue Sky on erarand Vahemere ääres. Cleopatra rand on hotellist Blue Sky 5-minutilise autosõidu kaugusel. Bussipeatus on otse hotelli ees.
Basseinid
- lastebassein
- avatud bassein
Meelelahutus ja sport
- õhtused programmid / näitusedtasuta
- veesport: tasuline
- võrkpalliväljak rannastasuta
- lauatennistasuta
- Elav muusikatasuta
Toitlustus
- restoran
- baar
- basseinibaar
- toitlustuse tüübid: AI
- 2 restorani (1 sise- ja 1 väljas).
- basseinibaar: kella 10.30-24.00 (tasuta kohalikud alkohoolsed ja kohalikud karastusjoogid)
- nurgabaar: kella 12.30-24.00 (kohalikud alkohoolsed ja kohalikud karastusjoogid on tasuta)
- rannabaar: kella 8.30–19.00 (tasuta on ainult kohalikud karastusjoogid)
Kõik hinnas toidud:
- 07: 30-09: 30 Hommikusöök (avatud Rootsi lauas) Pearestoran
- 09: 30-10: 30 Hiline hommikusöök (avatud Rootsi lauas) Pearestoran
- 12: 30 – 17:00 Snacks Corner restoran suupistetega
- 10:30 – 17:00 Kerged toidud ja võileivad rannabaar
- 12:30 – 14:00 Lõunasöök (avatud Rootsi lauas) Pearestoran
- 17: 00 – 18:00 Tee aeg (tee, kohv, kook jne) Nurgarestoran
- 19: 00-21: 00 Õhtusöök (avatud buffet) Pearestoran
- 22: 00 – 24:00 Öine suupiste (supp ja külmad võileivad) Fuajee
- 24:00 – 07:00 Hilisõhtune suupistete fuajee
Lisainfo:
Hotellidel on õigus tasuta ja tasuliste teenuseid muuta. Hotellidel on õigus hooaja alguses ja lõpus osasid teenuseid mitte osutada. Toidu ja jooke hotelli restoranides ja baarides serveeritakse vastavalt hotelli poolt sätestatud reeglitele, sõltuvalt broneeritud toitlustamisest.