Blue Harbour Boutique

Archiepieskopou Makariou III 54, Ayia Napa 5330, Küpros
Tel: +357 23 722102

Asukoht

  • Kaugus liivarannast umbes 300 m
  • Kaugus kuurordi keskusest on umbes 300 m (Ayia Napa)
  • Kaugus bussipeatusest umbes 100 m
  • Kaugus lennujaamast umbes 46 km

Hotell

  • Avati 2015 a
  • Osaliselt renoveeritud 2015 a (toad)
  • Tubade arv – 42
  • Kohvik (lisatasu eest)
  • WiFi
  • Pesumaja (lisatasu eest)
  • Pagasiruum
  • Parkla
  • Autorent (lisatasu eest)
  • Lamamistoolid rannas (lisatasu eest)
  • Päikesevarjud rannas (lisatasu eest)
  • Rannarätikud rannas — deposiidi eest
  • Hotelli ametlik kategooria – 3★

Toad

Standard

  • Toa suurus umbes 23 m2
  • Dušš
  • WC
  • Föön
  • Rõdu
  • Konditsioneer(reguleeritav)
  • Televiisor
  • Minikülmik
  • Seif
  • WiFi
  • Triikraud (tagatisraha eest)
  • Tee ja kohvi tegemise võimalus
  • Veekeetja
  • Maksimaalne majutus – 2

Family Room

  • Toa suurus umbes 60 m2
  • Dušš
  • WC
  • Föön
  • Rõdu
  • Konditsioneer(reguleeritav)
  • Telefon (lisatasu eest)
  • Televiisor – 2
  • Minikülmik
  • Seif
  • WiFi
  • Triikraud (tagatisraha eest)
  • Tee ja kohvi tegemise võimalus
  • Veekeetja
  • Maksimaalne majutus – 4+1

Deluxe tuba

  • Toa suurus umbes 25 m2
  • 1 magamistuba ja väike elutuba, eraldatud liuguksega
  • Diivanvoodi
  • Dušš
  • WC
  • Föön
  • Rõdu
  • Konditsioneer(reguleeritav) – 2
  • Telefon (lisatasu eest)
  • Televiisor
  • Minikülmik
  • Seif
  • WiFi
  • Triikraud (tagatisraha eest)
  • Tee ja kohvi tegemise võimalus
  • Veekeetja
  • Maksimaalne majutus – 2+2

Lastele

  • Beebitool restoranis
  •  Erimenüü lastele

Hotelli toitlustus

  • Olemasolevad toitlustustüübid: Söökideta

Märkused

  • Hotelli kirjelduses märgitud toitu ja jooke serveeritakse hotelli juhtkonna poolt kehtestatud kontseptsiooni alusel lisatasu eest, sõltuvalt broneeritud toitlustustüübist.
  • Informatsioon hotelli kirjelduse, hotelli teenuste, nende aegade ja hindade kohta võib muutuda

Lisainfo:

Hotellidel on õigus tasuta ja tasuliste teenuseid muuta. Hotellidel on õigus hooaja alguses ja lõpus osasid teenuseid mitte osutada. Toidu ja jooke hotelli restoranides ja baarides serveeritakse vastavalt hotelli poolt sätestatud reeglitele, sõltuvalt broneeritud toitlustamisest.