Çamyuva, Akdeniz Cd., 07980 Kemer/Antalya, Türgi
Tel: +90 242 212 18 87
Web: http://www.larissahotels.com/larissa-inn/
Hotell
Hotell asub Camyuva kuurordis, Antalya lennujaamast 65 km kaugusel ja rannast 200 m kaugusel. Hotelli üldpind on 4500 m2.
Hotell koosneb ühest 5-korruselisest hoonest.
Kokku 122 tuba.
Toatüübid:
- Standard (18-22 m2, ühetoaline, vaatega territooriumile, maks. 3 inim.)
Lemmikloomad pole lubatud.
Rand
Oma liiva- ja kivikliburand, hotellist 200 m, üle tee, olemas kai. Rannavarustus – tasuta. Rannarätikud – tagatisraha.
Toas
- dušš
- föön
- konditsioneer
- telefon
- seif (tasuline)
- minibaar (tühi)
- LCD TV
- rõdu
- põrandakate – plaadid
- toa koristamine (iga päev)
- voodipesu vahetus (3 korda nädalas)
- toateenindus 24 h (tasu eest)
Territoorium
- Wi-Fi
- arsti teenused (tasuline)
- valuutavahetus
- pesumajateenused (tasuline)
- poed (tasu eest)
- autorent (tasuline)
- parkimine
- ilusalong (tasu eest)
- vastuvõtulaud 24 h
Suitsetamine keelatud kogu hotelli territooriumil.
Meelelahutus ja sport
- välibassein
- veeliumägi
tasuta:
- hammam
- saun
- aeroobika
- lauatennis
- rannavõrkpall
- noolemäng
- animatsioon
tasu eest:
- massaaž
- veespordialad rannas
- sukeldumiskursused
Lastele
- laste välibassein
- laste miniklubi
- kõrged toolid restoranis
- beebivoodi
- lapsehoidmisteenused (lisatasu eest)
“Kõik hinnas” kirjeldus
Hotell pakub toitlustust “kõik hinnas” (10:00-22:00):
- hommikusöök (07:00-10:00, pearestoran, Rootsi laud)
- lõunasöök (12:00–14:00, pearestoran, Rootsi laud)
- õhtusöök (kell 19:30–21:30, pearestoran, Rootsi laud)
- suupisted kogu päeva vältel (11:30-16:30)
- kohalikud alkohoolsed ja alkoholivabad joogid
Tasu eest:
- imporditud joogid,
- värskelt pressitud mahl,
- kokteilid, jäätis,
- Türgi kohv,
- kõik söögid ja joogid pärast 22:00, kõik joogid diskoteegis.
Hotelli administratsioon jätab endale õiguse muuta toitlustuse ajakava
Restoranid ja baarid
Restoranid:
- pearestoran (07:00-21:30)
Baar:
- basseinibaar (kell 10:00–22:00)
Lisainfo:
Hotellidel on õigus tasuta ja tasuliste teenuseid muuta. Hotellidel on õigus hooaja alguses ja lõpus osasid teenuseid mitte osutada. Toidu ja jooke hotelli restoranides ja baarides serveeritakse vastavalt hotelli poolt sätestatud reeglitele, sõltuvalt broneeritud toitlustamisest.