Cumhuriyet Mah., Ahu Ünal Aysal Cad. No:35, 07985 Kemer/Antalya, Türgi
Tel: +90 242 745 05 49
Web: http://perrelamerhotel.com/
Hotell
- Hotell asub Antalya lennujaamast umbes 45 km kaugusel.
- Kaugus küla keskusest (Goiniuk) – umbes 1 km, Kemerist – umbes 6 km, Antalyast – umbes 35 km.
Kaugus merest: 1 liin
- Hotell asub rannikul Goiniuki külas, kust avaneb hingekosutav vaade merele ja mägedele.
Ruumide tüübid
- Standard Land View
- Standard Sea View
- Large Room
Toas
- rõdujah
- konditsioneerindividuaalne
- Wi-Fitasuta
- vann
- föön
- minibaar
- telefon
- seif toastasuta
- TV: on olemas vene kanalid
Eriteenused:
- tubade puhastamine
- voodipesu vahetus
- rätikute vahetus
Rand
- ranna tüüp: erarand
- kalda tüüp: liiva-kiviklibune
- lamamistoolidtasuta
- rannarätikudtasuta
- päikesevarjudtasuta
- kai
* lamamistoolid, päikesevarjud, rätikud: teenusetingimuste muudatused hotelli juhtkonna äranägemisel
Basseinid
- basseinide arv: 3
- sisebasseinküttega
- avatud bassein
- veeliumäed
* 2 välibasseini ja 1 sisebassein (soojendusega) 2★ 2 veeliumäge on avatud 10.00–12.00 ja 14.30–17.00
Meelelahutus ja sport
- vesiaeroobika
- aeroobika
- piljard: tasuline
- õhtused programmid / näitused
- veesport: tasuline
- võrkpalliväljak rannas
- noolemäng
- päevased spordi- ja meelelahutusprogrammid
- minigolf
- lauatennis
- jalgrattarent: tasuline
- tenniseväljak
Toitlustus
- restoran
- baar
- toitesüsteem: UAI
- hommikusöök (kella 07.00-10.00) – Rootsi laud, pearestoran
- hiline hommikusöök (kella 10.00-11.00) – Rootsi laud, pearestoran
- lõunasöök (kella 12.30-14.00) – Rootsi laud, pearestoran
- õhtusöök (kella 19.00-21.00) – Rootsi laud, pearestoran
- jäätis (kella 19.00-21.00)
- öösupp (kella 23.30–24.30) – Rootsi laud, pearestoran
- suupisted (kella 12.00–16.00) – suupistebaar
- tee ja küpsised (kella 11.00-18.00) – fuajeebaar
- Gozleme (kella 11.00-16.00) – basseini ääres
Hinnad sisaldavad jooke: alkoholivabad, kohalikud alkohoolsed joogid ja mõned imporditud alkohoolsed joogid.
Lisainfo:
Hotellidel on õigus tasuta ja tasuliste teenuseid muuta. Hotellidel on õigus hooaja alguses ja lõpus osasid teenuseid mitte osutada. Toidu ja jooke hotelli restoranides ja baarides serveeritakse vastavalt hotelli poolt sätestatud reeglitele, sõltuvalt broneeritud toitlustamisest.